Voorbereidingen donderdagse Baantrainingen TWC Olympia op Herungerberg

Voorbereidingen Baantrainingswedstrijden Olympia Herungerberg 2021.

Nu de kansen voor de start van de trainingswedstrijden dichterbij komen willen we jullie informeren hoe we deze gaan inrichten.
De trainingen zullen worden georganiseerd onder auspicien van de KNWU. Dat heeft voordelen voor de deelname van de Nederlandse en Duitse wielervrienden op de Herungerberg. De Nederlandse deelnemers met een gerechtigde licentie zijn dan automatisch meeverzekerd onder de KNWU verzekering. De Duitse licentiehouders uit het grensgebied krijgen dan automatisch toestemming van hun Wielerbond BDR om deel te nemen aan de Olympia wedstrijden.


Een en ander betekent wel dat onze Nederlandse deelnemers in het bezit moeten zijn van een licentie van de KNWU of een licentie van WFN.Voor de Duitse deelnemers geldt, dat ze een licentie moeten hebben van de BDR.
Voor die Nederlandse deelnemers die regelmatig willen deelnemen en nog geen licentie hebben, kunnen via de KNWU een startlicentie aanvragen. (zie hiervoor op internet : https://www.knwu.nl/kenniscentrum/renner/startlicentie


Voor die deelnemers die eenmalig willen meedoen aan de wedstrijden kunnen op de dag van deelname een dag startlicentie kopen bij de organisatie.


Ons advies is dus om tijdig de startlicentie aan te vragen, zodat je niet voor extra kosten komt te staan, en direct kunt deelnemen.
Zodra de overheid de datum voor toestemming voor de trainingswedstrijden vrijgeeft zullen we jullie informeren wanneer de eerste wedstrijd begint.


Zorgen jullie alvast, dat je startklaar bent met de benodigde licenties.
We hopen elkaar weer snel terug te zien op Wieleromgeving Herungerberg!


Baancommissie TWC Olympia

Laat een bericht achter